Zing je graag en houd je van opera? Dan is het Utrechts Operakoor misschien wel wat voor jou! Enthousiaste nieuwe zangers en zangeressen zijn altijd van harte welkom. Er is ruimte bij alle stemsoorten in het bijzonder voor versterking van de (1e en 2e) tenoren en de (1e en 2e) alten. Maar ook de andere stemgroepen zijn welkom. Noten kunnen lezen is niet noodzakelijk maar wel handig.

Wij repeteren op woensdagavonden van 19.45 tot 22.00 uur in het Johannescentrum aan de Moezeldreef 400 in Utrecht. Het Johannescentrum is goed bereikbaar per bus of per trein (station Overvecht). Parkeren bij en in de buurt van het Johannescentrum is gratis.
Kom gerust eens (vrijblijvend) kijken of meezingen tijdens een repetitie. Laat het van te voren even weten als je van plan bent te komen, dan kunnen wij zorgen voor een gepaste ontvangst en een setje bladmuziek. Stuur hiervoor een mail aan het bestuur. Ook voor vragen of meer informatie kun je het bestuur benaderen.

Als je een ervaren koorzanger bent maar je liever niet voor lange tijd aan een koor wilt binden dan bestaat de mogelijkheid om op projectbasis aan een uitvoering deel te nemen. Je kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur.

De contributie bedraagt € 58,75 per kwartaal of bij maandbetaling € 19,60 p/mnd.

Het rekeningnummer is NL 22 INGB 0006 0943 28 t.n.v. Utrechts Operakoor

Bewaren Bewaren Bewaren