oncerten | Concerthistorie

11 maart 2018 - Orpheo ed Euridice - Nicolaikerk,  Utrecht

5 maart 2017: Ik ben Verdi- het beste uit zijn opera‚Äôs
Op 5 maart 2017 voerden wij Ik ben Verdi uit. Een opera pastiche over het leven en werk van Verdi.
Aan de hand van een keur aan topwerken weefde Radio-4 presentator en verteller Edwin Rutten met teksten van de Utrechtse dichter en librettist Ruben van Gogh het verhaal van Verdi tot een kleurrijk geheel.
Solisten, orkest en koor pakten spectaculair uit. Overdonderend waar Verdi het wilde en weer zacht en subtiel als kwetsbare gevoelens werden bezongen en bespeeld.
Een middag waarbij de bezoekers op het puntje van hun stoel zaten. Opera als totaalmuziektheater, betoverend, afwisselend en enerverend.

Voor foto's en verslagen van vorige concerten klik hier

5 maart 2017 - Ik ben Verdi               29 maart 2015 - Macbeth

Klik hier voor een het bekijken van een aantal posters uit de geschiedenis van het Utrechts Operakoor

Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren